Vitaliteit door balans

Firstbeat meerdaagse hartslagmeting

Meerdaagse hartslagmeting geeft inzicht

De manier waarop het hart klopt geeft weer in welke staat het lichaam zich bevindt: in een actiestand (waarbij energie verbruikt wordt) of in een ruststand (waarbij energiereserves aangevuld worden). Vooral het herstel is belangrijk! We raken niet uitgeput of overspannen van de hoeveelheid stress, maar doordat we niet goed herstellen. De Firstbeat meerdaagse hartslagmeting geeft inzicht in de manier waarop het lichaam reageert op de activiteiten gedurende de dag en op de slaap.

De meting geeft antwoord op de volgende vragen:

  • hoe goed is de balans tussen stress en herstel op mijn dag?
  • hoe lang slaap ik en is mijn slaap voldoende herstellend?
  • beweeg ik voldoende en wat is het effect van mijn beweging op mijn fitnessniveau?

De Firstbeat Life methode

Met Firstbeat Life kunt u op elk gewenst moment een meting van 1, 2, 3, 4 of 5 dagen doen met uw eigen hartslagmeter. Tijdens de meting houdt u bij wat u op een dag doet en wanneer u geslapen heeft. Wanneer u de app opent, synchroniseert deze met uw hartslagmeter en krijgt u direct inzicht in het effect van uw leefstijl op uw stressniveau. Bent u ook echt ontspannen wanneer u een pauze neemt? Maakt TV kijken ’s avonds u rustig? Lukt het slapen goed na een avond sporten? Hoe stressvol zijn uw werktaken? Meten nodigt uit tot experimenteren! Aan het eind van elke meetperiode vindt u een uitgebreide rapportage in de app. Firstbeat Life is dé manier om het effect van een gezonde leefstijlverandering te monitoren! Vergelijk metingen over de tijd en ontdek het effect van uw leefstijlverandering op uw stress-herstelbalans, uw slaap en uw fitness niveau. Hoe het werkt kunt u  zien in deze video.

De kosten bedragen:

  • € 195 voor het Firstbeat Life 3 maanden pakket: hartslagmeter, elektroden, Firstbeat Life app
  • € 45 voor elke 3 maanden verlenging van de Firstbeat Life service
  • € 15 voor een zak extra elektroden (50 stuks)

 

Haal meer uit de meting: combineer Firstbeat Life met een online training!

Breidt uw kennis over gezond leven uit door Firstbeat Life te combineren met zelfstudie modules over gezond leven. Het effect van andere keuzes kunt u  zichtbaar maken via de Firstbeat Life hartslagmeting. U kunt kiezen voor de cursus Beter slapen” en de cursus “Mijn Leefstijl Plan”, 

De kosten bedragen:

  • € 225 voor het Firstbeat Life 3 maanden pakket: hartslagmeter, elektroden, Firstbeat Life app en de cursus “Beter Slapen”
  • € 225 voor het Firstbeat Life 3 maanden pakket: hartslagmeter, elektroden, Firstbeat Life app en de cursus “Mijn Leefstijl Plan”

Bent u therapeut en wilt u een Firstbeat hartslagmeting bestellen voor uw cliënt? Gebruik dan dit formulier.